میوه‌ها، سبزیجات و دانه‌های آجیلی

میوه‌ها، سبزیجات و دانه‌های آجیلی

نتهای میوه ای بعد از مرکبات (که کلاس خودشان را شکل دادند) در سالهای اخیر بسیار مشهور  شده اند، که آنها را شایسته تشکیل  یک دسته بندی خاص خودشان نموده است.نت های سبزیجات خیلی پیچیده تر هستند و بعضی اوقات غلط انداز می شوند به عنوان مثال می تواند گاهی نت شلغم با نت ریشه زنبق  رایحه یکسانی را ایجاد می کند.

به عنوان یک قانون  میوه ها و سبزیجات  به خاطر درصد بالای آبی که در ساختار طبیعی شان هست در برابر تقطیر و پروسه ی عصاره گیری مقاوم هستند و همیشه  یک نت بازسازی شده را در رایحه به جا می گذارند. اثر آنها از میزان تازگی تا شادابی ، به بوی مرطوب و اسرار آمیز آنها ربط دارد.

میوه ها و سبزیجات یک بافت متنوع و حس تازگی در رایحه را به نمایش می گذارند.  از میوه هایی که به شدت در دسته بندی گلی- میوه ای در سال 2000 محبوب شده اند،  می توان به هلو و آلو اشاره کرد که در ترکیبات  اصلی عطر سازان کلاسیک شده اند (مانند persicol) که خیلی از رایحه های به یاد مانده در نیمه اول قرن20 را تولید کردند.

تنقلات در عطرها معمولا شامل رایحه های محبوب بادام ، بادام زمینی و فندق هستند.نتهای پر فندق می تواند پیوند ی  زیبا  به عناصر زمینی (خاکی) مانند رایحه استخراج شده از ریشه علف های خس خس، داشته باشد،.

خرید عطر,خرید عطر زنانه,خرید عطر مردانه / فروشگاه عطر پرشین فیوم